Go With The Flow

Zorg voor moeiteloze flexibiliteit met intelligente workflowautomatisering

GA AAN DE SLAG

Vervang het papierwerk door een slimmere aanpak

Wanneer u geautomatiseerde documentworkflows van Ricoh gebruikt, worden uw activiteiten gestroomlijnd, neemt de nauwkeurigheid toe, gaan de kosten omlaag en stijgt de klanttevredenheid.

Klik op de tabbladen en gebruik de hulpmiddelen om te kijken hoe dit u kan helpen.

Stroomlijn uw uitgaven

Intelligente workflowautomatisering kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Onderzoek wijst bijvoorbeeld uit dat factuurverwerking de kosten met 81% kan verlagen (Six Promising Trends in Accounts Payable, rapport van het Institute of Finance and Management, 2015. iofm.com).

Dit wordt vooral bereikt door het gebruik van geautomatiseerde technieken om processen te verkorten, de zichtbaarheid te vergroten en menselijke fouten te elimineren.

Door uw bestaande handmatige processen in een digitale workflow om te zetten, kunt u uw uitgaven verlagen, bijvoorbeeld doordat een lokale infrastructuur niet meer nodig is.

Gebruik de onderstaande tool om meer te weten te komen en uw crediteurensysteem te benchmarken

Verbeter uw klantinteracties

De verwachtingen van de klant zijn hoger dan ooit, en intelligente workflowautomatisering kan u helpen deze te overtreffen.

Het omzetten van papieren in digitale workflows verkort de processen, waardoor u sneller aan de behoeften van klanten kunt voldoen. Automatisering vermindert het aantal fouten, waardoor er minder klachten zijn. En het helpt u uw organisatorische processen te verbeteren, zodat u betere service aan uw klanten kunt geven.

Digitale processen kunnen eenvoudig worden aangepast om aan de vereisten van uw klanten te voldoen en bieden u niet alleen een superieur analyseniveau, maar stellen u ook in staat om bestaande relaties te versterken en nieuwe manieren te ontwikkelen om met uw partners samen te werken.

Neem contact met ons op om te zien hoe intelligente workflowautomatisering u en uw klanten kan helpen

Duik in nieuwe technologie en zet uw bedrijf op voorsprong

Intelligente workflowautomatisering bespaart u niet alleen tijd en geld door het digitaliseren van werkprocessen, het stelt u ook in staat van nieuwe technologie te profiteren om uw bedrijf verder vooruit te helpen. Een voorbeeld hiervan is gerobotiseerde procesautomatisering, waarbij gebruik wordt gemaakt van kunstmatige intelligentie om terugkerende taken te leren en uit te voeren.

Neem contact met ons op om te zien hoe intelligente workflowautomatisering u kan helpen voorop te lopen

Laat uw zakelijke activiteiten groeien en domineer uw domein

Als u dagelijkse bedrijfsprocessen die veel resources kosten kunt stroomlijnen, levert u dit de tijd en het geld op om u te focussen op groei.

Intelligente workflowautomatisering maakt dit voor u mogelijk door het papierwerk te digitaliseren en processen te automatiseren. Dit zorgt ook voor een grotere flexibiliteit om u aan te passen aan klantbehoeften en levert daarnaast inzichten uit gegevens op die u helpen om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Door uw relatie met uw klanten te verbeteren, profiteert u van een sterkere reputatie. En dankzij een grotere integriteit van uw gegevens en het inzicht dat dit oplevert, kunt u de toekomst met vertrouwen tegemoet treden.

Neem contact met ons op om te zien hoe intelligente workflowautomatisering u kan helpen

Til de nauwkeurigheid en zichtbaarheid voor uw bedrijf naar een hoger niveau

Het gaat niet alleen om snelheid. Wanneer u documentworkflows digitaliseert, betekent volledige transparantie dat ze eenvoudiger te beheren, reguleren en controleren zijn. Minder fouten en een snellere verwerking zorgen voor blijere klanten. En het maakt de onboarding van nieuwe leveranciers ook een stuk eenvoudiger.

Neem contact met ons op om te zien hoe intelligente workflowautomatisering u kan helpen

Zitten er extra inkomsten in uw crediteurensysteem?

  • Vergelijk met sectorgemiddelden
  • Verkrijg gepersonaliseerde resultaten
  • Evalueer mogelijke veranderingen
GEBRUIK DE ONLINE TOOL

Neem contact met ons op

Laten we identificeren op welke gebieden intelligente workflowautomatisering uw zakelijke activiteiten kan transformeren.

*Vereist

Hartelijk dank,

We nemen spoedig contact op om uw behoeften te bespreken.

Bekijk in de tussentijd gerust de hulpbronnen op deze website, waaronder:

Een videogids van 60 seconden over elektronisch factureren Onze benchmarktool voor de crediteurenadministratie