Ontdek Ricoh

Als Digital Services Company laten we je werkplek écht voor je werken. We helpen professionals optimaal samenwerken. Met een moderne werkplek en innovatieve technologie die informatie altijd en overal beschikbaar maakt. Veilig, efficiënt en duurzaam.
Door de overname van Avantage innoveren we met specialistische kennis rondom werkplekautomatisering, cybersecurity en IT- en clouddiensten. Ontdek wat wij voor je organisatie kunnen betekenen.Duurzaam

Verlaag de ecologische footprint van je informatieprocessen samen met Ricoh. We ondersteunen de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en grijpen continu kansen voor een duurzamere samenleving, wereld en economie.


    Lees meer     

Innovatief

Laat je inspireren door vooruitstrevend advies en innovatieve oplossingen. We beschikken over eigen R&D-centra en meer dan 48.000 patenten. Belangrijke innovatieprojecten zijn o.a. biomedisch printen en de verbetering van de patiëntervaring tijdens MRI’s samen met Philips.


    Lees meer     

Veilig

Als het gaat om informatie, data en documenten wil je zeker zijn van optimale veiligheid. Daarom ontwerpen, produceren en implementeren we onze producten en diensten met veiligheid als harde eis. We zijn op verschillende niveaus ISO-gecertificeerd.


    Lees meer     


Factbook: Laat je werkplek écht voor je werken

Hybride werken, hoe faciliteer je dit optimaal? Doe je voordeel met de feiten, cijfers en inzichten in het factbook.
En formuleer een onderbouwd beleid.

Download factbook