Laat je werkplek écht voor je werken

Waar en hoe we werken verandert. Nieuwe werkvormen winnen terrein. Ook technologiëen veranderen razendsnel. Ricoh laat je werkplek écht voor je werken. We helpen professionals optimaal samenwerken. Met een moderne werkplek en innovatieve technologie, die informatie altijd en overal beschikbaar maakt. Bekijk de video en ons aanbod.Factbook: Laat je werkplek écht voor je werken

Onze manier van werken verandert.
Hybride werken is de norm. Hoe geef je dit vorm?


In dit factbook:

  • De feiten en cijfers over hybride werken
  • Waardevolle inzichten van digital services-expert Huib Kolen
  • Concrete tips en praktijkervaringen

Download factbook

Cases

Ontdek hoe organisaties als Nike, Fabory, GGNet en Schouten Zekerheid hun werkplek voor zich laten werken. Zij zetten technologie in om medewerkers optimaal te laten samenwerken en informatie altijd en overal beschikbaar te maken.

Lees de cases
Oplossingen

Ontdek hoe we je helpen bij het adopteren van hybride werken, het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Zodat je je werkplek voor je laat werken. Veilig, efficiënt en duurzaam.

Oplossingen
Waarom Ricoh?

Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. Van gevoelig papier en printers naar digital services. Ricoh laat je werkplek écht voor je werken. We helpen professionals optimaal samenwerken.

Ontdek Ricoh
Factbook: Laat je werkplek écht voor je werken

Hybride werken, hoe faciliteer je dit optimaal? Doe je voordeel met de feiten, cijfers en inzichten in het factbook. En formuleer een onderbouwd beleid.

Download factbook