Bekijk de online versie.
 
Kijk snel op WerkTrends.nl
 
Beste heer / mevrouw,
Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.
Webinar Digitale transformatie
5 tips voor hybride vergaderruimtes
Ga voor metallic zilver of goud!
Zo maak je ambassadeurs van je engineers
 
Schrijf je in!
Webinar Digitale transformatie
Digitaal transformeren is voor steeds meer bedrijven een noodzaak. Het gaat hierbij niet enkel over het veranderen van kernprocessen, maar óók over mensen en de manier waarop zij werken. Tijdens het webinar ontdek je hoe digitale transformatie mensen, processen en technologie samenbrengt. Ook vertelt Jan Nieuweboer, Innovatiemanager bij de Rabobank, zijn visie op hybride werken.
 
 
  Schrijf je in!
 
Lees het artikel
5 tips voor hybride vergaderruimtes
Hybride vergaderen blijft. Maar hoe richt je je vergaderruimtes hierop in? Door te standaardiseren en slim te beheren. IT wordt ontlast. En het is voor iedereen eenvoudig in gebruik. Expert Wouter Aarts deelt 5 praktische tips voor het standaardiseren en beheren van jouw hybride vergaderruimtes. Ontdek ook hoe VolkerWessels dit aanpakt tijdens het webinar Hybride vergaderen.
 
 
  Lees het artikel
 
Vraag printvoorbeelden aan
Ga voor metallic zilver of goud!
Met de nieuwe zilver- en goudtoner op de Ricoh Pro C7200. voeg je extra waarde toe aan jouw prints! De opvallende metallic kleuren zorgen voor een opvallend effect en luxe uitstraling. Maak het verschil op de professionele printmarkt met deze nieuwe vijfde kleur. Je print met de Pro C7200 in transparant, neonroze, neongeel, wit, onzichtbaar rood, zilver of goud. Beoordeel zelf eenvoudig de schitterende kwaliteit.
 
 
 
 
  Vraag printvoorbeelden aan
 
Lees het interview
Zo maak je ambassadeurs van je engineers
In een interview met NLdigital vertelt onze Service Director William Mimpen over het inzetten van engineers als ambassadeurs van jouw bedrijf. Servicemedewerkers staan namelijk in nauw contact met jouw klanten. Het is dus een logische keuze om hen met de klant in gesprek te laten gaan. William zegt: “Onze engineers voeren nu continu het gesprek met de klant en genereren zo leads voor de salesafdeling.”
 
 
  Lees het interview
 
 
 
073 - 645 1111
 
 
Als Digital Services Company brengt Ricoh organisaties vooruit. We helpen professionals optimaal samen te werken. Met innovatieve technologie die informatie altijd en overal beschikbaar maakt. Veilig, efficiënt en duurzaam.
 
 
 
Privacy  |  Wijzig je gegevens  |  Afmelden
Magistratenlaan 2  |  Postbus 93150  |  5203 MB ‘s-Hertogenbosch  |  +31 (0)73 6451111
© Copyright  |  Ricoh 2021