DE NIEUWSTE DESIGNTRENDS KOMEN TOT LEVEN OP DE

RICOH PRO C7200x GRAPHIC ARTS EDITION

PAS MAAR OP, STRAKS BREEKT HET CREATIEVE BEEST NOG IN JE LOS

RICOH PRO C7200x GRAPHIC ARTS EDITION

De technologie van de Ricoh Pro C7200x Graphic Arts Edition biedt niet alleen levendige afbeeldingen van fantastische kwaliteit maar ook eindeloze mogelijkheden qua media, productiviteit en toepassingen. Dit digitale losbladproductiesysteem is de betaalbare sleutel tot bedrijfsgroei. Hiermee weet jij je pas écht te onderscheiden op de printmarkt. Vul het formulier in om een gratis sample pakket te ontvangen en zie zelf wat de creatieve mogelijkheden zijn!

Vraag een samplepakket aan

Vul het formulier in om een gratis samplepakket aan te vragen en ervaar het zelf.

Vul het formulier

 

 

 

 

 


Belangrijkste functies

Functie

5E KLEURSTATION

Met het 5e kleurstation verras je nieuwe en bestaande klanten en zet je jezelf steviger in de markt. Met de neongele, neonroze, witte, transparante en onzichtbare rode toner bereik je spectaculaire speciale effecten. Nu knallen je prints pas écht. Bovendien kun je de toner in het 5e kleurstation gemakkelijk verwisselen, waardoor er creatief gezien veel meer mogelijk is.

Functie

PRINTEN OP BANNERVELLEN

Bied je klanten automatisch dubbelzijdig printwerk aan met een breedte van maar liefst 700 mm; enkelzijdig zelfs tot 1260 mm.

Functie

BEESTACHTIGE PRINTKWALITEIT

Haarscherpe laserresolutie van 2400 dpi x 4800 dpi, fotografische beeldkwaliteit en een uitmuntend register: daar valt zelfs de meest kritische klant van stil.

Functie

DE BESTE SERVICE

Ook beesten van machines hebben af en toe onderhoud nodig. Gelukkig is de service van Ricoh onovertroffen.

Functie

ONTEMBARE VEELZIJDIGHEID

Altijd dezelfde prachtige printkwaliteit op uiteenlopende media, zoals synthetische, magnetische en metallic materialen en enveloppen tot 360 g/m2, op de nominale snelheid.

Functie

INLINE NABEWERKINGSOPTIES

Haal het maximale uit je productiedag met tal van inline nabewerkingsopties. Denk aan boekjesmakers, tussenvoegeenheden voor kaften, mappen, garenloos brocheren en inbinden met ringband.

Open New Worlds! Zie zelf hoe we deze mailing hebben gemaakt met de Pro C7200x en Touch7


  • Voeg gemakkelijk Neon Effecten toe
  • Gemakkelijk uitwisselbaar 5e Kleur Station
  • Beste en helderste beeldkwaliteit
  • Ontembare veelzijdigheid
  • Fantastische productiviteit

Je ontwerpen springen van het papier dankzij de Touch7™-software. Met deze handige plug-in voor Photoshop voeg je eenvoudig neonkleuren toe en print je volgens het uitgebreide kleurengamma.