Printvoorbeelden

Professionele afdrukkwaliteit in een compacte printer

Een flyer, ontwerp of akte in hoge kwaliteit voorleggen aan je klant? Of tabs, enveloppen of een mailing in grote oplages printen? De Ricoh Pro C5300 is dé compacte productieprinter. Klein en betaalbaar, met de mogelijkheden van een high-end productieprinter. Ideaal voor bedrijven die zelf willen printen in hoge kwaliteit of voor grafische ondernemers om de werkdruk te verdelen en hogere marges te behalen.

Vraag printvoorbeelden aan

Voordelen Pro C5300

 • Compact & betaalbaar;
  Neemt weinig ruimte in beslag, nauwkeurige registratie en maximale uptime.
 • Perfect aflopend;
  Tot wel 80 pagina’s per minuut. Ideaal voor tabs en enveloppen.
 • Uiteenlopende formaten;
  Oblong formaat, met 3 vouwen en tot wel 1.260 mm.
 • Allerlei afwerkingen;
  Perforeren, vouwen, hechten en SRA3.
 • Op diverse media;
  Kunststof, folies en gestreken of ongestreken papiersoorten tot 360 g/m2.
Download brochure

Vraag printvoorbeelden aan

Vraag nu geheel vrijblijvend printvoorbeelden aan om te zien wat de productieprinter allemaal kan. Beoordeel de kleurkwaliteit, bekijk de papiersoort en ontdek het formaat.

Printvoorbeelden aanvragen

Vraag demo aan

Wil je zelf zien wat de productieprinter allemaal kan? Vraag dan een (online) demo aan of bezoek onze showroom. Tijdens deze (online) demo krijg je diverse printvoorbeelden te zien. Ook krijg je uitgebreide uitleg van onze experts, zodat jij weet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Ervaar zelf het gebruikersgemak. Ontdek de mogelijkheden. En deel je eigen printopdracht met ons, zodat je kunt zien hoe die wordt geproduceerd.

Demo aanvragen