Slimmer tijd winnen

Doe de scan om te kijken of jij een TijdBaas bent!

Als ondernemer weet je hoe een drukke werkweek eruit ziet. Digitalisering helpt je slimmer te werken en tijd te winnen. Maar hoe doe je dit dan? Doe de scan om te zien of jij een #TijdBaas bent en te kijken waar je staat op het gebied van digitalisering!

Ontdek aan de hand van 9 vragen of jij een TijdBaas bent! De scan bestaat uit 3 onderdelen met ieder 3 vragen. Het gaat om de onderdelen:

  • Tijd: Hoe ga jij met je tijd om?
  • Doelgroep & Trends: Hoe gaat je bedrijf en je doelgroep met digitale trends om?
  • Tools: Maak je al gebruik van de juiste tools?

Na het invullen van de scan ontvang je het resultaat of je een TijdBaas bent. Aan de hand van jouw resultaat ontvang je persoonlijke tips hoe jij een TijdBaas kunt blijven of kunt worden.

Ben jij een TijdBaas?

Test in 3 minuten of jij een TijdBaas bent en ontvang persoonlijke tips!

VRAAG {{ question.questionNumber }}

{{ question.text }}

{{ question.description }}

Volgende

Jouw resultaat:
Ben jij een TijdBaas?

Gefeliciteerd, je bent een #TijdBaas!

Je hebt je agenda goed op orde en je processen slim ingericht. Jij laat digitalisering voor je werken. Je kunt lekker op tijd naar huis en deelt je vrije tijd makkelijk in. Wil je nog efficiënter werken? Daar gaan we je mee helpen. We sturen je de komende weken tips en delen verschillende tools met je om een TijdBaas te blijven!

Jouw resultaat:
Ben jij een TijdBaas?

Je bent op weg om een #TijdBaas te worden, maar je hebt nog wat stappen te zetten

Je weet dat je met digitalisering slim tijd kunt winnen, maar nog niet precies hoe. Je dagen vliegen voorbij en tijd om eens echt te werken aan je zaak in plaats van er in. Wij gaan je helpen om echt efficiënt te werken. We sturen je de komende weken tips en delen verschillende tools met je om een echte TijdBaas te worden!

Jouw resultaat:
Ben jij een TijdBaas?

Helaas, je bent nog geen #TijdBaas.

Je weet nog niet goed hoe je slimmer tijd kunt winnen door digitalisering. Overwerken en op zaterdag nog wat dingen afhandelen klinken je niet gek in de oren en vrije tijd? Die heb je alleen in het weekend. Maar geen zorgen, we gaan je daarbij helpen. We sturen je de komende weken tips en delen verschillende tools met je om een TijdBaas te worden!