Wat als jij een TijdBaas kunt zijn?

Slimmer tijd winnen

Stel je eens voor dat je iedere dag op tijd naar huis kunt... Dat jouw processen je tijd in plaats van frustraties opleveren.. En dat je de productiviteit van je werknemers ieder moment kunt verhogen.

Dagen vliegen voorbij met belangrijke en minder belangrijke zaken. En aan het eind van iedere week kom je uren tekort. Stiekem weet je ook dat je juist door tijd te investeren, op de lange termijn tijd wint. Maar hoe doe je dit dan? Doe de scan om te zien of jij een #TijdBaas bent!

  • Hoe ga jij met je tijd om?
  • Hoe gaat je bedrijf en je doelgroep met trends om?
  • Maak je gebruik van de juiste tools?

Ben jij een TijdBaas?

Test in 3 minuten of jij een TijdBaas bent en ontvang persoonlijke tips!

VRAAG {{ question.questionNumber }}

{{ question.text }}

{{ question.description }}

Volgende

Jouw resultaat:
Ben jij een TijdBaas?

Gefeliciteerd, je bent een #TijdBaas!

Je hebt je agenda goed op orde en je processen slim ingericht. Jij laat digitalisering voor je werken. Je kunt lekker op tijd naar huis en deelt je vrije tijd makkelijk in. Wil je nog efficiënter werken? Daar gaan we je mee helpen. We sturen je de komende weken tips en delen verschillende tools met je om een TijdBaas te blijven!

Jouw resultaat:
Ben jij een TijdBaas?

Je bent op weg om een #TijdBaas te worden, maar je hebt nog wat stappen te zetten

Je weet dat je met digitalisering slim tijd kunt winnen, maar nog niet precies hoe. Je dagen vliegen voorbij en tijd om eens echt te werken aan je zaak in plaats van er in. Wij gaan je helpen om echt efficiënt te werken. We sturen je de komende weken tips en delen verschillende tools met je om een echte TijdBaas te worden!

Jouw resultaat:
Ben jij een TijdBaas?

Helaas, je bent nog geen #TijdBaas.

Je weet nog niet goed hoe je slimmer tijd kunt winnen door digitalisering. Overwerken en op zaterdag nog wat dingen afhandelen klinken je niet gek in de oren en vrije tijd? Die heb je alleen in het weekend. Maar geen zorgen, we gaan je daarbij helpen. We sturen je de komende weken tips en delen verschillende tools met je om een TijdBaas te worden!