Ontdek Ricoh

Als Digital Services Company zorgt Ricoh voor verandering. We helpen professionals optimaal samenwerken. Met innovatieve technologie die informatie altijd en overal beschikbaar maakt. Veilig, efficiënt en duurzaam. Ontdek wat wij voor je organisatie kunnen betekenen.Specialistisch advies op maat

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met 100% focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Door de agile manier van werken ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.


Duurzaam

Verlaag de ecologische footprint van je informatieprocessen samen met Ricoh. We ondersteunen de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en grijpen continu kansen voor een duurzamere samenleving, wereld en economie.


    Lees meer     

Innovatief

Laat je inspireren door vooruitstrevend advies en innovatieve oplossingen. We beschikken over eigen R&D-centra en meer dan 48.000 patenten. Belangrijke innovatieprojecten zijn o.a. biomedisch printen en de verbetering van de patiëntervaring tijdens MRI’s samen met Philips.


    Lees meer     

Veilig

Als het gaat om informatie, data en documenten wil je zeker zijn van optimale veiligheid. Daarom ontwerpen, produceren en implementeren we onze producten en diensten met veiligheid als harde eis. We zijn op verschillende niveaus ISO-gecertificeerd.


    Lees meer     


E-book: Werken vanaf nu

Werken vanaf nu vraagt om digitale transformatie. Hoe maak je dit waar?
Ontdek de succesfactoren, praktijkverhalen en visies van experts.

Download e-book