Werk samen, altijd en overal

Altijd en overal efficiënt (samen)werken, met meer plezier en productiviteit. Medewerkers die het beste uit zichzelf en elkaar halen. Oók als de omstandigheden veranderen. Hoe? Als Digital Services Company zorgt Ricoh voor verandering. Ontdek er alles over in de video.E-book: Werken vanaf nu

Hybride werken versnelt de digitale transformatie.
Welke trends spelen hierbij een rol?

  • Veilige werkomgeving
  • Samenwerken op afstand
  • Procesoptimalisatie
  • Infrastructuur en cloud
  • Klantbeleving

Download e-book

Nike digitaliseert facturen

Nike digitaliseerde het proces rondom uitgaande retailfacturen en orderontvangstbevestigingen. Dankzij een e-archiveringsoplossing in het klantportaal Nike.net, zijn alle orders en facturen online beschikbaar en betalen retailers de facturen online. Dit leidde tot een verbetering van de cashflow.

Lees de case
Oplossingen

Hoe maak je de digitale transformatie mogelijk, zodat je werken vanaf nu maximaal faciliteert? Ontdek onze oplossingen en diensten. Van samenwerken, digitaliseren en robotiseren tot automatiseren, printen en klantbeleving.

Oplossingen
Waarom Ricoh?

Als Digital Services Company zorgt Ricoh voor verandering. We helpen professionals optimaal samen te werken. Tijd- en plaatsonafhankelijk. Dankzij innovatieve technologie die informatie altijd en overal beschikbaar maakt. Veilig, efficiënt en duurzaam.

Ontdek Ricoh
E-book: Werken vanaf nu

Werken vanaf nu vraagt om digitale transformatie. Hoe maak je dit waar?
Ontdek de succesfactoren, praktijkverhalen en visies van experts.

Download e-book