Ontdek de kracht van onze grootformaat printers

Nieuwe markten aanboren door je klanten te inspireren met indrukwekkende materialen. Printen op grootformaat, printen op hout, printen op textiel of printen op folie. Het kan door de ruim 30 jaar inkjetinnovatie van Ricoh.

Printtoepassingen

Verpakkingen printen, tassen printen of posters printen. Met de grootformaat en textielprinters van Ricoh kun je je markt verbreden met nieuwe producten en toepassingen.

Printsystemen

Hoge kwaliteit, krachtige kleuren en een enorme veelzijdigheid. Printen op glas, printen op forex of printen op metaal. Met de grootformaat en textielprinters van Ricoh kan het allemaal.

Inkjettechnologie van Ricoh

Met ruim 30 jaar innovatie in inkjet is Ricoh toonaangevend in inkjettechnologie. Elke professionele printer heeft marktspecifieke capaciteiten en mogelijkheden. Onze eigen roestvast stalen printkoppen en eigen inkten staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

e-Book ‘Hoe kies je de juiste grootformaat printer?’

Wil je weten welke grootformaatprinter het beste bij jouw situatie past? Download dan het e-book ‘Hoe kies je de juiste grootformaat printer?’ Of neem contact met ons op.