Inkjettechnologie van Ricoh | Ruim 30 jaar ervaring en 200+ patenten

Haarscherpe printkwaliteit en krachtige kleuren dankzij eigen inkjettechnologie

Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 200 patenten op onze naam loopt Ricoh voorop in inkjettechnologie. We investeren voortdurend in de verdere ontwikkeling van onze drop-on-demand piëzo-printkoppen.

quality
Kwaliteit

Haarscherpe printkwaliteit en krachtige kleuren dankzij piëzo-printkoppen en drop-on-demand technologie met een variabele druppelgrootte.

Time
Snelheid

Meer productiviteit, snelle doorlooptijd en hoge printsnelheid door sneldrogende AR-latex inkten.

software
Eenvoud

Een constant en gecontroleerd productieproces door betrouwbare technologie, krachtige software en eenvoudig te bedienen printsystemen.

Continue Innovatie

Door de innovaties uit onze R&D laboratoria in Europa en Japan kun jij je markt verbreden met nieuwe producten en toepassingen.

Je kunt rekenen op optimale prestaties. De combinatie van technologieën zorgt voor een naadloze integratie. Naast de eigen, uit roestvast staal vervaardigde printkoppen beschikt Ricoh ook over de formules voor eigen inkten, zoals de watergedragen AR latexinkt (Aqueous Resin).

Partners en andere partijen in de markt erkennen ook de kwaliteit van onze inkjettechnologie. De inktkoppen gebruiken we naast de grootformaat en textielprinters ook voor additieve 3D-printproducties.

Inkjet Technology Centre

In het Inkjet Technology Centre in Telford (Groot-Brittanië) kun je terecht voor live demonstraties, deskundige technische ondersteuning en begeleiding. De keuze voor het juiste grootformaat of flatbedprinter is een belangrijke beslissing voor je bedrijf.

Daarom tonen we je graag in ons Inkjet Technology Centre hoe onze technologie voor jou het verschil kan maken. Met demonstraties van onze innovatieve inkjet printkoppen, inkten en drogingstechnieken ervaar je zelf hoe nieuwe toepassingen en markten binnen jouw bereik komen. We zetten onze jarenlange expertise en ervaring graag in om je op maat te adviseren en actief te begeleiden bij jouw keuzes. Je kunt voortdurend rekenen op praktische ondersteuning bij de succesvolle implementatie van jouw nieuwe strategie.

Heb je interesse om het Inkjet Technology Centre te bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Download e-Book ‘Hoe kies je de juiste grootformaat printer?

Alle grootformaat printers van Ricoh zijn ontwikkeld met onze eigen inkjettechnologie. Wil je weten welke grootformaatprinter het beste bij jouw situatie past? Download dan het e-book ‘Hoe kies je de juiste grootformaat printer?’ Of neem contact met ons op.