Printtoepassingen: Inspireer je klanten & investeer in groeikansen
Inspireer je klanten met deze printtoepassingen
Posters printen, verpakkingen bedrukken, t-shirts printen of display printen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, waarmee je jouw markt kunt verbreden. Bekijk de printtoepassingen en investeer in groeikansen.
Interieur

De markt voor interieurtoepassingen groeit snel. Denk daarbij niet alleen aan posters, maar ook aan complete wandpanelen in een restaurant. Kwaliteit, snelheid en kostenefficiëntie bij de productie zijn uiteraard van groot belang.

Verpakkingen

Wijndozen. Of bijvoorbeeld geschenkverpakkingen. Steeds vaker wordt dit soort producten in kleinere en unieke oplagen geproduceerd. Vanwege de omvang en de gebruikte materialen is een veelzijdig grootformaat productiesysteem onmisbaar om hier flexibel en snel op in te kunnen spelen.

Signage

Signage (ver)leidt mensen in de gewenste richting. De uitingen moeten in het oog springen, opvallen tussen visuele overdaad en direct herkenbaar zijn. Kleuren moeten dus krachtig én consistent zijn - op een breed scala aan materialen.

Buitentoepassingen

Grootformaattoepassingen in de buitenruimte rukken op. Overal om je heen kom je ze tegen: van gevelbelettering en visuals tijdens tentoonstellingen tot de complete aankleding van evenementen en festivals. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Binnenreclame

De concurrentie tussen merkproducten op de winkelvloer en in het schap neemt toe. Onderscheidende Point of Sales (POS) materialen kunnen daarbij de doorslag geven. Briljante kleuren en snelle levertijden zijn daarbij een absolute vereiste.

Autobestickering

Dankzij autobestickering - of zelfs een complete carwrap - wordt de (vracht)auto steeds vaker het visitekaartje van een bedrijf of organisatie. Een interessante groeimarkt, die hoge eisen stelt aan de materialen, de inkten en de printkwaliteit.

Textiel

T-shirts, polo’s, petjes of tassen, maar ook kussenslopen of theedoeken. Een (gepersonaliseerd) ontwerp kan kleding of accessoires uniek en onderscheidend maken. Een mooie kans om dienstverlening te verbreden.

Klantcase Manor: Gepersonaliseerde kerstgeschenken dankzij textielprinters

Manor wilde met creatieve concepten zijn zakelijke kansen vergroten, nieuwe klanten binnenhalen en vooral bestaande klanten een aantrekkelijk extra voordeel bieden. Lees het verhaal van Manor.

Klantcase: Magneet Communicatiecentrum investeert in groeikansen

Magneet kan kleine full colour oplages en gepersonaliseerd drukwerk efficiënt printen dankzij de UV printer.

Klantcase HCM: Maatwerk in verpakkingen met veelzijdige vlakbedprinter

Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden zag HCM kansen ontstaan voor maatwerk in verpakkingen. De Ricoh Pro T7210 UV maakt allerlei creatieve toepassingen mogelijk. Lees het verhaal van HCM.

 

 

 

e-Book ‘Hoe kies je de juiste grootformaat printer?’

Wil je weten met welke grootformaatprinter je welke toepassing kan printen? Download dan het e-book ‘Hoe kies je de juiste grootformaat printer?’ Of neem contact met ons op.